Ѓубре мое, што да ти правам? Работилница за справување со сопствениот отпад

Ѓубре мое, што да ти правам? Работилница за справување со сопствениот отпад

ВАЖНО: За жал, настанот е одложен од здравствени причини на еден од предавачите. Надевајќи се на разбирање, дополнително ќе известиме...