Здравствени работници и пациенти, заедно против неправдата!

Здравствени работници и пациенти, заедно против неправдата!

Левичарското движење „Солидарност“ со загриженост ги следи случувањата во здравството кои кулминираа со завчерашниот обид за убиство во Клиничкиот центар...

(Промоција) „Здравјето како право и како услуга: Правата на пациентите во македонската легислатива 1991-2014“

(Промоција) „Здравјето како право и како услуга: Правата на пациентите во македонската легислатива 1991-2014“

Левичарското движење „Солидарност“ ве поканува на промоција на нашата студија „Здравјето како право и како услуга: Правата на пациентите во...