Наши сојузници се осиромашените, обесправените и замолчените, а не политичките и бизнис елити!

Наши сојузници се осиромашените, обесправените и замолчените, а не политичките и бизнис елити!

Левичарското движење „Солидарност“ ја демантира веста со наслов „Македонски национален фронт на помалите партии“ oбјавена денес на веб страницата на Телевизија...