Борбата за правата на хонорарните работници продолжува!

ЛД „Солидарност“ со недоверба гледа кон последните обиди на нелегитимната власт за спасување преку политика на „пиши-бриши“ законодавство и порачуваме...

Левичарското движење „Солидарност“ во 2014 година

Левичарското движење „Солидарност“ во 2014 година

Кога се осврнуваме на 2014 година, имаме причина и за голем револт и за големо задоволство. Револтот е поради тоа...