Здравствени работници и пациенти, заедно против неправдата!

Здравствени работници и пациенти, заедно против неправдата!

Левичарското движење „Солидарност“ со загриженост ги следи случувањата во здравството кои кулминираа со завчерашниот обид за убиство во Клиничкиот центар...