„Мораме да работиме на терен, да почнеме повторно да ги освојуваме улиците, да ги освојуваме аргументите, да зборуваме за вредности“

„Мораме да работиме на терен, да почнеме повторно да ги освојуваме улиците, да ги освојуваме аргументите, да зборуваме за вредности“

Снимка од гостувањето на нашиот член Јордан Шишовски на Click Plus на ТВ 21. https://www.youtube.com/watch?v=6wClJE0gtig  

Борбата за слобода за Кежаровски е борба за слобода на сите нас!

Борбата за слобода за Кежаровски е борба за слобода на сите нас!

Левичарското движење “Солидарност” со огромна загриженост ја прими веста за одлуката на Апелациониот суд со која новинарот Томислав Кежаровски е...