ЛД Солидарност со поддршка за референдумот за изгледот на ГТЦ

ЛД Солидарност со поддршка за референдумот за изгледот на ГТЦ

Левичарското движење Солидарност би сакало да ја изрази својата целосна поддршка на иницијативата за референдум во Општина Центар за изгледот,...