„Какви економски политики ѝ се потребни на македонската економија?“ – 02.04.2015

На втората трибина која ја организираше ЛД „Солидарност“, која беше насловена како „Какви економски политики ѝ се потребни на македонската...

Власта да престане да си игра со законите и да ги повлече измените на Законот за придонеси од задолжително социјално осигурување

Власта да престане да си игра со законите и да ги повлече измените на Законот за придонеси од задолжително социјално осигурување

По само еден месец од последните измени на законските одредби со кои се воведе плаќање на придонеси за хонорарите, властa...