Левичарското движење „Солидарност“ во 2014 година

Левичарското движење „Солидарност“ во 2014 година

Кога се осврнуваме на 2014 година, имаме причина и за голем револт и за големо задоволство. Револтот е поради тоа...

Македонија 2014: економски пустош, недемократија, и потребата за широка мобилизација (дел 2)

Македонија 2014: економски пустош, недемократија, и потребата за широка мобилизација (дел 2)

Што да се каже за Македонија, а да не звучи премногу песимистички? Во 2014, Македонија е меѓу најсиромашните земји во...

Македонија 2014: економски пустош, недемократија, и потребата за широка мобилизација (дел 1)

Македонија 2014: економски пустош, недемократија, и потребата за широка мобилизација (дел 1)

Што да се каже за Македонија, а да не звучи премногу песимистички? Во 2014, Македонија е меѓу најсиромашните земји во...