Солидарна поддршка

СООПШТЕНИЕ Потписниците на Повелбата за солидарност на синдикатите и здруженијата за заштита на работничките права даваат целосна поддршка на штрајкот...

ЛД „Солидарност“ со поддршка на генералниот штрајк во образованието

ЛД „Солидарност“ со поддршка на генералниот штрајк во образованието

Левичарското движење СОЛИДАРНОСТ остро ги осудува притисоците, опструкциите и заканите врз членовите на синдикалната организација СОНК кои преку нивното легитимно...