„Какви економски политики ѝ се потребни на македонската економија?“ – 02.04.2015

На втората трибина која ја организираше ЛД „Солидарност“, која беше насловена како „Какви економски политики ѝ се потребни на македонската...

Македонската криза – Можни сценарија и насоки за делување

Македонската криза – Можни сценарија и насоки за делување

Длабоката политичка криза во која се наоѓа Македонија бара ургентно согледување на реалните ризици, и подготовка за предизвиците кои не’...