Во емисијата 360 степени, на Алсат, Горан Јанев, говореше како граѓански активист и член на ЛД Солидарност. Проследете го настапот и на Ана Костовска и докторандката Лура Положани, со водителот Васко Попетревски.

Вонреден професор д-р Горан Јанев: „Правниот поредок е гарантот на општествениот поредок“.