Пријавете кршење на работничките права преку Солидарност!

Пријавете кршење на работничките права преку Солидарност!

Работници, Ако ви ги кршат правата на работното место, не го дозволувајте тоа и  спротивставете се! Еден од начините тоа...

Во Македонија никој друг не владеел освен ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ. И, многу веројатно, никој друг нема наскоро да владее. Не поради тоа што овој двоец толку добро владее, туку поради тоа што голем дел од народот е успешно „вакциниран“ против гласањето за некоја трета опција. Голем дел од народот смета дека е залудно да се...

Македонија денес

Деновиве привршуваме со анализата на македонската ситуација, или поточно кој доби а кој изгуби во големата економска криза од 2008...