Ѓорги Пулевски: Спорот со името влијае на работничките класи, но сигурно не на капиталистичките елити

Текстот на Ѓорги Пулевски првенствено е објавен на ektosgrammis.gr, и е сублимат од неговото излагање на анти-националистичката трибина во Солун...