Одбележување на Меѓународниот ден на жената на Балканот: Интервју со Антонио Михајлов

Одбележување на Меѓународниот ден на жената на Балканот: Интервју со Антонио Михајлов

Минатата година, по повод Меѓународниот ден на жената, нашиот активист Антонио Михајлов беше интервјуиран од LeftEast и сподели свои видувања околу...

„Мораме да работиме на терен, да почнеме повторно да ги освојуваме улиците, да ги освојуваме аргументите, да зборуваме за вредности“

„Мораме да работиме на терен, да почнеме повторно да ги освојуваме улиците, да ги освојуваме аргументите, да зборуваме за вредности“

Снимка од гостувањето на нашиот член Јордан Шишовски на Click Plus на ТВ 21. https://www.youtube.com/watch?v=6wClJE0gtig  

  • 1
  • 2