Соња Стојадиновиќ во живо од Истанбул: „Младите во Турција не сакаат промени преку преврат“.

Ви пренесуваме дел од интервјуто на Соња Стојадиновиќ за Дојче Веле. Целосното интервју може да го најдете овде. Прогресивните млади поддржуваат промена на...